Koti Tuotteet Palvelut Uutiset Referenssit Tarjouspyyntö Etsiminen ja linkit Kuvagalleria

 

 


Leirikoulut

Kunnon Tulet on laadukkaan palvelun asiantunteva leirikoulujärjestäjä, luonnonläheinen, turvallinen ja ulkoaktiviteettipainotteinen. Leirikoulussamme koet puhtaan erämaaluonnon ympäristön havainnoinnin ja luontoaktiviteettien kautta. Asiantuntijoiden ohjauksessa opimme liikkumaan luonnossa, kunnioittamaan sitä ja toimimaan ympäristöystävällisesti. Huimia seikkailuja, ruuanlaittoa tulilla ja kädentaitoja unohtamatta. Havainnoiden, oivaltaen ja tekemällä oma tietämys, aloitteellisuus ja osaaminen  lisääntyvät, suhde luontoon syvenee ja luonnonarvostus herää. Luonto ja kädentaidot ovat rauhoittava ja terveellinen breikki kouluviikkojen huiskeeseen. 

 

 

 

Leirikoulu Kilpisjärvellä Peeravaaran(934m) jylhissä maisemissa.

Onko luokkanne joskus suunnitellut ja haaveillut lierikoulusta Lapin upeissa maisemissa. Nyt Teillä on siihen oiva mahdollisuus Kunnon Tulien toteuttamalla leirikoululla Peeravaaran kupeessa Kilpisjärven jylhissä tunturimaisemissa. Kunnon Tulilla on tukikohta Peeran Retkeilykeskuksessa, johon voidaan majoittaa suurempiakin ryhmiä. Kilpisjärven luonto on Suomen puhtainta ja alueella sijaitsevat Suomen ainoat yli 1000 metrin korkeuteen yltävät tunturit. 

Kalastusta tunturijärvistä, matka Suomen korkeimmalle tunturille Haltille(1328m), tutustuminen paikallisiin poroisäntiin ja poronhoitoon, käynti kolmen valtakunnan rajalla (Suomi, Norja, Ruotsi), vaelluksia tunturissa sijaitseville autiokämpille jne. Miltä kuulostaa? Tämä kaikki on mahdollista, jos valitsette leirikoulukohteeksenne Kilpisjärven upeat maisemat. Ryhtykää tuumasta toimeen ja aloittakaa leirikoulun suunnittelu. 

Ottakaa yhteyttä niin kerromme tarkemmin alueen moninaisista mahdollisuuksista ...

Tilannekuvia leirikouluista

   Ota yhteyttä

 

 
Lähetä osoitteeseen webmaster(ät)kunnontulet.fi tätä sivustoa koskevia kysymyksiä tai kommentteja.
Muutettu : 01.09.2005                                                              Copyright © Kunnon Tulet Eräpalvelut