Koti Tuotteet Palvelut Uutiset Referenssit Tarjouspyyntö Etsiminen ja linkit Kuvagalleria

  

 

 

 

 

VIRKISTYSPÄIVÄ - on monipuolinen ja hauska työpaikan yhteinen päivä, joka irrottaa porukan arjen huolista.

Täysipainoinen virkistyspäivä räätälöidään ryhmän toiveiden mukaan. Tavoitteena on lähentää ryhmäläiset toisiinsa ja kokea positiivisia elämyksiä. 

Virkistyspäivät soveltuvat erinomaisesti työpaikalle mm. silloin, kun halutaan työntekijöiden tutustuvan toisiinsa paremmin tai vaikkapa mietitään ryhmälle sopivaa palkintoa saavutetuista tuloksista. Virkistyspäivien teemaksi sopii esim. paremman yhteishengen luominen, luottamuksen rakentaminen työntekijöiden kesken, positiivisen palautteen antaminen tai yleensä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lisääminen. 

Nykypäivän tiukan työrytmin uuvuttama ihminen kokee varmasti rentoutumista ja hyvää oloa kiireettömässä saunajuhlassa ja ainutlaatuisilla luontoretkillä, joissa opitaan kuuntelemaan luontoa ja omaa itseämme sekä nauttimaan yhdessäolosta. Ammattitaitoiset erä- ja luonto-oppaan ammattitutkinnon suorittaneet ohjaajat luotsaavat ryhmäläiset taitavasti teemasta toiseen asetetut tavoitteet saavuttaen.

Virkistyspäivä voidaan myös rakentaa ryhmäläisten fyysisten rajojen siirtämiseksi esim. vaativimpien seikkailu-elämysretkien muodossa, jolloin opetellaan erilaisia selviytymistaitoja ryhmätyönä.

Ota yhteyttä, niin rakennetaan työporukallesi hauska virkistyspäivä!

   Ota yhteyttä

Lähetä osoitteeseen webmaster(ät)kunnontulet.fi tätä sivustoa koskevia kysymyksiä tai kommentteja.
Muutettu : 24.11.2004                                                              Copyright Š Kunnon Tulet Eräpalvelut